Хліб — це не тільки широко поширений продукт харчування, а й найбільш вживаний продукт в світі. У чому ж причина його популярності та як обрати найякісніший хліб? Продовжуємо ділитись правдивою інформацією і дуже сподіваємося, що наші зусилля допоможуть вам розібратися в міфах про харчування!
Хліб — це не тільки широко поширений продукт харчування, а й найбільш вживаний продукт в світі. У чому ж причина його популярності та як обрати найякісніший хліб? Продовжуємо ділитись правдивою інформацією і дуже сподіваємося, що наші зусилля допоможуть вам розібратися в міфах про харчування!
Так, в ідеалі той, де клітковини більше (а найменше її в хлібі з борошном вищого сорту). Але це не означає, що нам потрібно терміново відмовитися від улюбленого батона. Це всього лише привід отримати клітковину з інших джерел (каші, овочі, фрукти, горіхи, бобові). Головне - задоволення, а не гонитва за «правильним». Так, іноді в хлібі можна знайти багато цукру і солі, але давайте будемо дивитися на речі адекватно - якщо ви їсте виключно хліб, то проблеми вже навіть не в складі.
Для прикладу нижче аналізуємо склад деяких наших хлібів з сортименту: Заварний хліб: борошно вищого сорту і борошно житнє обдирне - всім добре, так як і смачно, і клітковина. Хлібна закваска, ферментований солод, дріжджі - це те, що робить хліб хлібом Цукор, сіль - ще і в кінці. Дуже і дуже добре.