Розповідаючи про бездріжджовий хліб, ми маємо на увазі, який випечений з використанням всіляких натуральних заквасок на основі води, борошна, солоду, меду і ще десятка різних інгредієнтів. По-суті, дріжджі там є, але вони натуральні!
Розповідаючи про бездріжджовий хліб, ми маємо на увазі, який випечений з використанням всіляких натуральних заквасок на основі води, борошна, солоду, меду і ще десятка різних інгредієнтів. По-суті, дріжджі там є, але вони натуральні!
Хліб випечений на завкасці, безсумнівно, має ряд корисних властивостей:
- Найперший плюс — відсутність промислових дріжджів - Багато хто відзначає, що бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі або якихось неприємних відчуттів - Хліб на заквасці покращує процес травлення в цілому - Щільний м'якуш не шкодить мікрофлорі кишечника та сприяє більш активній його роботі - Вживання звичайних хлібобулочних виробів може викликати метеоризм. Хліб на живій заквасці не призводить до таких наслідків, так як в ньому відсутні дріжджі, завдяки, яким тісто набухає
Купуючи хліб в магазині, доводиться довіряти виробникові, тому обирайте найкращих! Смакуйте бездріжджовий хліб разом з пекарнею «ЛЮКС»