31.12.2021
РЕЦЕПТИ

мелт з авокадо та тунцем

Мелт – це гарячий закритий сандвіч, який можна приготувати з різноманітними начинками. Хочемо поділитися рецептом мелта з тунцем – ідеальний перекус, який може замінити повноцінний прийом їжі. Соковитий завдяки томату, пікантний завдяки білій цибулі та ніжний завдяки чеддеру – ідеальний бутерброд з тунцем

інгрідієнти
Бальзамік Крема — 10 гр
Хліб "Цибулевий" — 4 скибки
Яйця — 2 шт
Сир Філадельфія — 50 гр
Рукола — 10 гр
Консервований тунець — 1 баночка
Цибуля (біла) — 1 шт
Помідори черрі — 50 гр
/
/
9
хвилин
ккал
265
8
інгрідієнтів
порції
2
31.12.2021
РЕЦЕПТИ
мелт з авокадо та тунцем
Мелт – це гарячий закритий сандвіч, який можна приготувати з різноманітними начинками. Хочемо поділитися рецептом мелта з тунцем – ідеальний перекус, який може замінити повноцінний прийом їжі. Соковитий завдяки томату, пікантний завдяки білій цибулі та ніжний завдяки чеддеру – ідеальний бутерброд з тунцем
інгрідієнти
/
/
9
хвилин
ккал
265
8
інгрідієнтів
порції
2
Хліб "Цибулевий" — 4 скибки
Цибуля (біла) — 1 шт
Сир Філадельфія — 50 гр
Помідори черрі — 50 гр
Консервований тунець — 1 баночка
Яйця — 2 шт
Бальзамік Крема — 10 гр
Рукола — 10 гр

етапи приготування

Добре розімніть виделкою тунець і викладіть зверху на сир. Рівномірно розподіліть тунець по поверхні тосту. Поверх тунця викладіть тонкі кружальця білої цибулі. Зверху на цибулю викладіть тонкі слайси томатів.
На томати викладіть ще один слайс сиру. І покрийте все ще одним тостом, який занурили в яєчну суміш. Відправте деко з двома мелтами в духовку, розігріту до температури 185 градусів, на 3-4 хвилини, щоб сир розплавився. Готовий мелт подавайте гарячим.
Помийте томат і наріжте його тонкими кружечками. Цибулину очистіть і теж поріжте її дуже тонкими кружечками. Два яйця розбийте в миску і трохи збийте виделкою. Потім умочіть тост в яйця на 1 секунду і викладіть на деко, попередньо застелене пергаментом. Те ж саме зробіть і з другим тостом.
Зверху на тости викладіть по шматочку сиру. Не обов'язково використовувати саме чеддер, можна брати будь-який твердий сир.

етапи приготування

Добре розімніть виделкою тунець і викладіть зверху на сир. Рівномірно розподіліть тунець по поверхні тосту. Поверх тунця викладіть тонкі кружальця білої цибулі. Зверху на цибулю викладіть тонкі слайси томатів.
На томати викладіть ще один слайс сиру. І покрийте все ще одним тостом, який занурили в яєчну суміш. Відправте деко з двома мелтами в духовку, розігріту до температури 185 градусів, на 3-4 хвилини, щоб сир розплавився. Готовий мелт подавайте гарячим.
Помийте томат і наріжте його тонкими кружечками. Цибулину очистіть і теж поріжте її дуже тонкими кружечками. Два яйця розбийте в миску і трохи збийте виделкою. Потім умочіть тост в яйця на 1 секунду і викладіть на деко, попередньо застелене пергаментом. Те ж саме зробіть і з другим тостом.
Зверху на тости викладіть по шматочку сиру. Не обов'язково використовувати саме чеддер, можна брати будь-який твердий сир.

БІЛЬШЕ НОВИН

ВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЬ

МАЄТЕ
ЗАПИТАННЯ?
Задайте Ваше запитання, і ми надішлемо відповідь на Вашу пошту або передзвонимо за номером телефону